Opinie

Rękawica MusicGlove rehabilitacja dłoni po udarze mózgu

Rękawica MusicGlove rehabilitacja dłoni po udarze mózgu
Jerzy
2021-05-31

RękawicaMuzyczna

Bardzo ciekawa i nienużąca terapia - i nawet fajne kawałki muzyki. POLECAM.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Zestaw FitMi i Rękawica MusicGlove. Rehabilitacja po udarze mózgu.

Zestaw FitMi i Rękawica MusicGlove. Rehabilitacja po udarze mózgu.
Ryszard
2021-04-02

Sprawia, że ​​ciężka praca jest łatwa i przyjemna.

Świetny program do pomocy w rehabilitacji.<br /> Powtarzanie jest kluczem do wyzdrowienia, a UdarRehab ma dobre narzędzie do uzyskania dobrego wyniku.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Zestaw FitMi. Rehabilitacja i ćwiczenia po udarze mózgu.

Zestaw FitMi. Rehabilitacja i ćwiczenia po udarze mózgu.
Teresa
2021-03-25

Wspaniały program

To doskonałe uzupełnienie wizyt terapeutycznych w domu.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Zestaw FitMi - rehabilitacja i ćwiczenia po udarze mózgu. Zestaw z notebookiem.

Zestaw FitMi - rehabilitacja i ćwiczenia po udarze mózgu. Zestaw z notebookiem.
Krystyna
Zweryfikowany zakup
2021-03-25

Pomaga!!!

Mój syn miał udar w 2019 roku i kiedy zobaczyliśmy to urządzenie, nie mogliśmy się doczekać, aby spróbować. Mój syn to... uwielbia. <br /> Cały czas, to stanowi - dla niego - wyzwanie i pomogło mu znaleźć nowe sposoby poruszania rękami i stopami.<br /> Daje mu siłę do polepszania się za każdym razem kiedy ćwiczy. <br /> Naprawdę polecamy FitMi… jest super !!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Automatyczne oświetlenie nocne dla chorego, przyłóżkowe

Automatyczne oświetlenie nocne dla chorego, przyłóżkowe
Krzysiek
2021-03-22

Czad!!!

Teraz nie muszę się potykać. Swietne.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Automatyczne oświetlenie nocne dla chorego, przyłóżkowe

Automatyczne oświetlenie nocne dla chorego, przyłóżkowe
Marian
2021-03-20

Świetne

Nareszcie nie budzę żony ;)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Lustro do terapii lustrzanej w rehabilitacji po udarze mózgu.

Lustro do terapii lustrzanej w rehabilitacji po udarze mózgu.
Jurek
2021-03-13

Dobra rzecz

OK. Wszyscy doradzali, ale dopiero tutaj znalazłem w przystępnej cenie - pierwsze próby pokazują, że mój mózg dostaje stymulację do prób i po kilkunasty minutach ćwiczeń czuję, świetny efekt. Mózg popracował a wieczorem znów dam mu "kopa".

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Lustro do terapii lustrzanej w rehabilitacji po udarze mózgu.

Lustro do terapii lustrzanej w rehabilitacji po udarze mózgu.
Damian
2021-03-12

Lustro -

- jakie jest, każdy widzi.<br /> Odbija :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Zestaw FitMi. Rehabilitacja i ćwiczenia po udarze mózgu.

Zestaw FitMi. Rehabilitacja i ćwiczenia po udarze mózgu.
Teresa
Zweryfikowany zakup
2021-02-24

Postęp!

Mój syn używa FitMi dopiero od kilku tygodni, ale już widzimy postęp. Jest bardziej zmotywowany do udziału w terapii i dobrowolnie wykonuje więcej powtórzeń niż wcześniej. <br /> Początkowo potrzebował pomocy zdrowego ramienia, aby wykonywać ćwiczenia, ale teraz zaczyna samodzielnie poruszać prawą ręką podczas ćwiczeń. To jest fantastyczne! <br /> Nadal ma przed sobą długą drogę do odzyskania pełnej sprawności ramienia, ale to daje nam nadzieję.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Rękawica MusicGlove rehabilitacja dłoni po udarze mózgu

Rękawica MusicGlove rehabilitacja dłoni po udarze mózgu
Marzena
2021-02-15

Nie poddał się :)

Mój tata ma 83 lata i miał udar prawostronny, czyli jego dominującej stronę. Dopóki nie dostaliśmy rękawiczki muzycznej i programu Fitmi, prawie się poddał..<br /> Funkcja Plug and Play sprawia, że ​​jest przyjazny dla użytkownika, co jest plusem. Opcja programu, którą zaczęliśmy używać dla taty, to tylko kciuk, ponieważ może poruszyć nim na tyle, aby aktywować rękawiczkę. Mimo, że bardzo tęskni za rytmem, teraz widzi, że w rzeczywistości porusza kciukiem, gdy świeci się kropka na ekranie.<br /> Jest bardzo podekscytowany i zmotywowany.<br /> Wysyłałem filmy, na których tata używa go do jego fizjoterapeuty, ponieważ nie może już odwiedzać domu, dopóki ograniczenia COVID19 nie złagodzą.<br /> Nie słyszała o tej rękawicy, dopóki jej o tym nie powiedziałem, a także o tym zestawie FitMi.<br /> Jest podekscytowana, tak jak my.<br /> Teraz jestem bardzo spokojny o postępy taty w obu urządzeniach. Gdybym mu pozwolił, mógłby cały dzień ćwiczyć.<br /> Świetny wynalazek.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie